propostes-covid19

Estem vivint moments de forta incertesa però no per això ens hem d’aturar, ans el contrari, calen respostes ràpides i adequades a cada moment, les quals, és clar, caldrà anar modificant segons el moment per adequar-se a cada situació.

Com a Grup Municipal no vàrem dubtar ni un segon a posar-nos a disposició del Govern per tal de col·laborar en tot allò que fes falta i en la presa de decisions que requeria el moment, tot i que no va ser fins a 5 setmanes després que se’ns va convocar per primera vegada a una reunió de portaveus per tal de tractar aquest tema.

Ja en la primera reunió de portaveus, des de ERC vam proposar un Pla de Xoc (que va ser ben rebut) que incloïa tot un tou de propostes per tal de fer front a la situació de crisi sanitària, econòmica i social que se’ns anava dibuixant, atenent a diverses àrees (serveis socials, habitatge, gent gran, comerç, medi ambient, cultura, etc).

Aquestes propostes varen tenir el suport dels diferents grups, de manera que la següent reunió se’ns va presentar un llistat d’onze punts en forma d’enunciat: pràcticament totes les propostes eren les que havíem aportat.

La nostra tasca doncs va ser la d’apuntar tot un seguit d’ítems que segons el nostre parer calia tenir en compte per tal d’anar concretant les mesures.

El nostre compromís sempre ha estat el de treballar amb i per al poble, estiguéssim en el govern o en l’oposició.

Conseqüents a aquesta visió, el nostre paper davant aquesta crisi ha estat el d’aportar el màxim de propostes, les quals varen tenir molt bona acceptació per part dels diferents grups municipals i han acabat gairebé en la seva totalitat, conformant el Pla de Xoc per al municipi (tot i que també trobem a faltar d’altres propostes que creiem molt necessàries), el qual, tot i la lentitud en el seu desenvolupament, ha estat treballat entre tots.

DES DE L’OPOSICIÓ, SEMPRE AL COSTAT DEL POBLE!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.