Altre de les conseqüències dels resultats obtinguts en aquestes darreres eleccions municipals ha sigut l’entrada de la nostra portaveu al Consell Comarcal del Bages. La seva presència com a consellera implica poder ser la veu de Castellgalí al Consell Comarcal, alhora que també poder tenir informació de primera mà i participar activament en la presa de decisions. El fet que es plantegi la possibilitat d’una variant que faciliti l’entrada, redueixi la disseminació i millori la comunicació de Castellgalí amb altres pobles és un bon exemple de la presència de la nostra portaveu dins el Consell Comarcal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.