Els resultats de les darreres eleccions municipals han fet que no entréssim dins el Govern, quedant-nos a l’oposició una legislatura més. Aquest fet però no implica que renunciem al nostre programa electoral, el qual va ser abastament presentat durant la campanya.
No podem aplicar directament el nostre programa, però si incloure alguns aspectes i millorar les decisions del govern mitjançant la nostra acció en l’oposició, fent un seguiment exhaustiu d’aquells temes que ens semblen primordials i que afecten al nostre poble.


Des de bon principi hem estat amatents als aspectes essencials com ara la seguretat, el reciclatge i la necessitat de més contenidors i una millor distribució d’aquests, la fiscalitat, la promoció turística, etc.


Des d’Esquerra Castellgalí no deixarem que el govern caigui en la inèrcia, tal i com venia fent fins ara.