Un dels fets que ens ha causat més satisfacció en les darreres eleccions municipals ha estat veure l’empoderament de les dones de Castellgalí, el qual es tradueix amb 7 regidores d’un total d’11. És a dir, una aclaparadora majoria de dones dins el consistori. Aquesta xifra a primer cop d’ull ens alegra molt, moltíssim, però no podem quedar-nos amb una lectura superficial i cal fer un anàlisi més enllà i veure realment com es reparteix el poder, és a dir, qui ostenta els cartipassos de més pes. I és aquí on veiem que el canvi és superficial i que aquest empoderament, si bé ja és un pas important, no és real, ja que les carteres amb més pes recauen sobre els homes.

Des d’Esquerra Castellgalí apostem per un veritable empoderament de les dones que es tradueixi no només en nombre, sinó en quotes efectives de poder.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.